رولت کالباس با نان باگت (رول مزه)

رولت کالباس با نان باگت

رولت کالباس با نان باگت یکی از انواع فینگر فود های سرد است که با نان های آماده تهیه می شوند، رولت کالباس علاوه بر این که طرز تهیه راحتی دارد، با مواد اولیه و نان هایی که درد دسترس است تهیه و سرو می شود.

این خوراک بسیار خوشمزه است و ویژگی که دارد این است که می توان از روز قبل تهیه کرد و در مهمانی ها و جشن تولد ها سرو کرد.
یک نکته بسیار مهم در تهیه انواع فینگر فود، وجود تنوع در مواد مصرفی است که برای تهیه رولت کالباس استفاده میشود. مواد این نوع فینگرفود را می توان برحسب مواد خوراکی سالم تر و مناسب با ذائقه افراد مختلف تغییر داد.

مواد لازم برای تهیه رولت کالباس با نان باگت (رول مزه)

رولت کالباس با توجه به این که یک نوع فینگرفود سرد است به عنوان غذای اصلی سرو نمی شود. این نوع خوراک از حجم بسیار پایینی برخوردار است و ما در ادامه به مواد اولیه که در آن استفاده کرده ایم ( به عنوان یک خوراک فرعی) می پردازیم.

نوع مواد

مقدار لازم

توضیحات بیشتر

نان باگت

حدود 2 تا 3 عدد

-

سس مایونز

دوقاشق سوپخوری

یا (پنیر خامه ای حدود ۱۵۰ گرم
سس خردل ۱ ق س)

خیارشور 

نصف پیمانه

رنده رنده شده

کالباس خشک 

100 گرم

یا ژامبون ورقه

پنیر ورقه ای

1 بسته


 مرغ

1 پیمانه

پخته شده و خردشده

فیله گوجه فرنگی 

نصف پیمانه 

نگینی خرد شده

برای تهیه سس می توان پنیرخامه ای و سس خردل را باهم مخلوط کرد.

نان باگت در رولت کالباس

  • اول از همه نون باگت نرم تهیه میکنیم
  • سر و ته نان ها را برش میزنیم و قسمت کنار نان را با قیچی برش میدهیم و باز میکنیم
  • سپس با وردنه روی نان ها میکشیم تا صاف و یکدست شود.

اضافه کردن مواد میانی قدم به قدم

  • از سس پنیری که مخلوط کردیم یک لایه کامل داخل نان میمالیم.
  • چند ورقه ژامبون یا کالباس را روی سس قرار میدهیم.
  • خیار شور رنده شده و فیله گوجه فرنگی خرد شده و مرغ پخته خرد شده (خیار شور و گوجه فرنگی آب نداشته باشد) را به دو قاشق سس مایونز مخلوط میکنیم یه لایه روی ژامبون میریزیم و صاف میکنیم.
  • سپس یک لایه پنیر ورقه روی مواد مرغ و خیار شور و گوجه فرنگی قرار میدهیم.
  • میتوانیم روی پنیر ورقه هم یک مقدار سس مایونز بزنیم ((توجه کنید دو سانت از ته نون رو مواد قرار ندین ))
  • سپس به آرامی از قسمت طول نان شروع میکنیم به رول کردن و دو سانتی که مواد قرار نداده ایم را کمی سس مایونز میزنیم تا خوب چسبیده شود و بعد با سلفون آن را میپیچیم تا کاملا سفت و مخکم پیچیده شود.
  • حداقل برای مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار میدهیم (میتونیم یک روز قبل درست کنیم )

نکته: چنانچه روز قبل درست کنیم علاوه بر اینکه برایمان راحت تر است و مجبور نیستیم روز مهمونی با عجله درست کنیم، وقتی رول بماند کامل خودش را میگیرد و راحت میتوانیم آن را اسلایس کنیم و در ضمن وقتی بماند طعم و مزه ی بهتری به ما میدهد.

نحوه سرو و دیزاین رول مزه

برای سرو و دیزاین رولت کالباس با نان باگت اول با یک چاقوی تیز برشهای دو سانتی میدهیم و داخل ظرف سرو میچینیم و برای دیزاین روی رول مزه می توان از مواد مصرفی میانی که در جدول بالا اشاره کردیم(مثل خیارشور و گوجه فرنگی) استفاده کرد.

رولت کالباس با نان باگت (رول مزه) با توجه به ماهیتی که دارد از لحاظ خواص غذایی برای همه افراد مناسب نیست.

اما ویژگی خوب این خوراک این است که می توان با موادی که به سلیقه شما است و سالم تر است، تهیه و سرو شود. مثلا به جای کالباس از مرغ با کمی ذرت یا جعفری تهیه و سرو کنین .
امیدوارم این مطلب برایتان مفید باشد

4.5/5 - (4 امتیاز)
این مقاله را به اشتراک بزارید

Enter Captcha Here : *

Reload Image