حلوا سه آرد مجلسی و طرز تهیه آن

حلوا سه آرد

حلوا سه آرد چیست؟

حلوا نوعی دسر ایرانی است که همانطور که از اسمش پیداست، از 3 آرد سفید(آرد قنادی)، آرد نخودچی و آرد برنج تشکیل شده است و نوعی دسر سنتی است که در مراسم مختلف استفاده می شود.

طمع بسیار خوشمزه است و در درست کردن آن سعی کنید از مواد اولیه تازه و با کیفیت استفاده کنید.

نکته مهم در پخت حلوا

از نکات بسیار مهم در پخت حلوا، تفت دادن آرد آن است، برای پخت حلوای بوتیکی و مدرن نباید آرد را زیاد تفت دهیم و حلوا های مجلسی را بیشتر تفت می دهیم تا رنگ بگیرد.

ما در این مقاله آرد را کمتر از حلوا های مجلسی دیگر تفت می دهیم.

حلوا ها در ماه رمضان، مجالس ختم، سفر های نذری و مجالس مختلف دیگر سرو میگردد.

مواد لازم تهیه این حلوا

  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • آرد برنج ۱ پیمانه
  • آرد نخودچی ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • کره ۵۰ تا۱۰۰ گرم
  • شکر ۱و۱/۲ پیمانه
  • آب ۳ پیمانه
  • گلاب ۱/۲ پیمانه
  • زعفران و هل

طرز تهیه حلوا 3 آرد

شکر و آب رو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه و ریز جوش بزنه گلاب رو اضافه و از روی حرارت بر میداریم آرد سفید رو الک کرده
بمدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت میدیم تا خامی آرد گرفته بشه ولی رنگش عوض نشه.
بعد آرد برنج الک شده رو اضافه و مدت کمی(۵ دقیقه) تفت میدیم، سپس آرد نخودچی الک شده رو هم اضافه و خیلی کم درحد داغ شدن تفت میدیم. (آرد برنج و نخود زود میسوزه )
هر سه آرد رو با هم الک کرده مجدد رو حرارت میزاریم، بازم کمی تفت میدیم و بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم و سپس کره رو هم اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا کامل مخلوط بشه. من روغن کم ریختم🤗
حالا شربت و زعفران و هل روهم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم. حلوا سه آرد ما که جمع شد از حرارت بر میداریم حالت گهواره ای تکون میدیم تا حلوا وسط تابه کامل جمع و یکدست بشه.
آماده،،،، تزئین و نوش جان
جهانگیری

4.7/5 - (3 امتیاز)
این مقاله را به اشتراک بزارید
  1. آزاده شکری 15 آگوست 2021

    سلام خیلی عالی بود ممنون حتما درست میکنم

    پاسخ

Enter Captcha Here : *

Reload Image