نان بریوش و طرز تهیه آن

نان بریوش

نان بریوش چیست؟

نان بریوش یک نان فرانسوی بسیار خوشمزه با عطر و بوی خوب و خیلی نرم و لطیف که برای صبحانه و عصرانه بسیار مناسب می باشد. این نان به خاطر میزان تخم مرغ و کره ی بالا، ترد و نرم است و بیشتر به عنوان شیرینی سرو می شود.

این نان را می توان با کره، مربا و حلوا و… سرو کرد. این نان از لحاظ ظاهری هیچ محدودیتی ندارد و شما می توانید به هر شکل دلخواهی که میخوایید در بیاورید.

خمیر این نان نسبت به نان های دیگر شل و نرم تر است. شما می توانید با پختن این نان از پیچیدن بوی مطبوع نان تاره داخل خانه و از خوردن آن لذت ببرید.

انواع نان بریوش

این نان در اصل یک نان فرانسوی است که نان بریوش شکلاتی یکی از آن است. نان بریوش ترکی هم یکی دیگه از آن هاست.

ابزار مورد نیاز پخت نان در خانه

نان بریوش بهتر است که داخل فر پخته شود و حتما فراموش نکنید یک کاسه آب داغ داخل فر بگذارید تا رطوبت کافی برای پخت نان داشته باشید. در آخر حتما با گریل روی نان را برشته و طلایی کنید.

ما در این مقاله سعی داریم که با استفاده از فیلم آموزشی به شما در پخت این نان فرانسوی کمک کنیم.

مواد لازم

  1. آرد ۲۰۰ گرم
  2. شیر ولرم ۱۲۵گرم
  3. شکر ۴۵گرم
  4. کره ۵۰گرم (مکعبی خرد شده و سرد)
  5. خمیر مایه ۱ قاشق مربا خوری سر پر
  6. تخم مرغ ۱ عدد
  7. وانیل ۱/۴ قاشق مربا خوری
  8. نمک ۱/۸قاشق مربا خوری برای رومال
  9. زرده تخم مرغ ۱عدد
  10. شیر ۱قاشق سوپ خوری

طرز تهیه نان بریوش

ابتدا شیر ولرم رو با یک قاشق سوپخوری از شکر و۱/۴پیمانه از آرد رسپی مخلوط میکنیم و خمیر مایه رو اضافه میکنیم و میزاریم بمونه
آرد نمک وانیل و بقیه شکر روباهم مخلوط میکنیم.
خمیر مایه آماده و تخم مرغ رو هم اضافه و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم خوب ورز میدیم تا خمیر یکدست بشه کره مکعبی خردشده وسرد روبه خمیر اضافه کره و خوب مخلوط میکنیم ( میتونین باخمیر گیر دستگاه بزنین)
حدود نیم ساعت ورز بدین تا یکدست بشه( خمیر لطیفی میشه) داخل یه ظرف شیشه ای چرب قرار بدین و روش سلفون وحوله بندازین جای گرم حدود ۲ساعت استراحت بدین حجم خمیر دو برابربشه.

نان بریوش داخل فر
آموزش نان بریوش+فیلم

*پف خمیر روبگیرین به شکل واندازه دلخواه حالت بدین ( میتونین مثل فیلم درست کنین ویاتک تک تو سینی فر بپزین)
مجدد روش سلفون بکشین تا زمانی که حجم بگیره با زرده و شیر رومال بزنین و بزارین داخل فر گرم
درجه فر ۱۷۰ درجه به مدت حدوداً نیم ساعت بپزین، روش روهم گریل کنین طلایی بشه.
***توفر یه ظرف آب بزارین***

فیلم آموزشی پخت نان بریوش


نوش جان جهانگیری

5/5 - (3 امتیاز)
این مقاله را به اشتراک بزارید

Enter Captcha Here : *

Reload Image