ویفر شکلاتی (طرز تهیه+مواد لازم)

ویفر شکلاتی

ویفر شکلاتی به عنوان یکی از انواع بیسکویت های پرطرفدار در سطح جهان است که در ایران هم با طمع های شکلاتی ، وانیلی، موزی و … . هدف از تهیه ویفر این بوده است که در کنار چای و یا قهوه به عنوان عصرونه و یا میان وعده سرو شود، این اتفاق سال ها است که رخ می دهد و ویفر به عنوان یک بیسکویت پرطرفدار در تمام فروشگاه های زنجیره ای و سوپر مارکت ها تهیه می شود.

با توجه به محبوب بودن این بیسکویت جذاب، خیلی ها روی آوردن به تهیه ویفر خانگی تا با توجه به علاقه خودشان و هر طعم و مزه ای که می خواهند آنرا به صورت خانگی سرو کنند.

پس اگر میخواهید برای خودتون و بچه های نازنینتون ویفر شکلاتی درست کنید که هم راحت باشه، هم خوشمزه وهم با موادی که در دسترس باشد و دستور راحتی داشته باشد، با ویناکوک همراه شوید.

مواد لازم مورد نیاز

به صورت کلی ویفر ها همه ظاهر یکسانی دارند و همه ی آنها از ترکیب لایه های ورقه ویفر روی هم و مواد میانی بین آنها تشکیل می شود، اما تنها جایی که هر در ویفرها می تواند متفاوت باشد لایه ای میانی است که ما طرز تهیه ای با انواع پودر کاکائو (شکلاتی) درست می شود را برایتان آماده کرده ایم.

نوع مواد

مقدار لازم

ورقه ویفر

حدود 3 ورق

آرد قنادی

1 لیوان

پودر قند

3/4 تا 1 لیوان

روغن مایع

حدود 1 لیوان

پود کاکائو

 3 قاشق سوپخوری

 نمک

1 پینچ

(پینچ کوچک ترین نوع قاشق است)

طرز تهیه ویفر شکلاتی

قدم اول

ابتدا داخل یک ماهی تابه آرد را الک میکنیم و میزاریم روی حرارت ملایم مدت ۱۵ دقیقه (من حدود نیم ساعت میزارم) بطور مرتب و آرام و یکنواخت هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود اما رنگ آرد به هیچ عنوان عوض نشود فقط آرد کاملا داغ شود.

قدم دوم

ماهی تابه را از روی حرارت بر میداریم دوباره آرد را الک میکنیم(تا گلوله های داخل آرد کاملا باز شود)دوباره ماهی تابه رو میزاریم روی حرارت ملایم و کمی هم میزنیم تا آرد مجدد گرم شود پودر قند الک شده را به آرد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

قدم سوم

پودر کاکائو الک شده راهم به مواد قبلی اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم .حالا ۳/۴روغن مایع را آرام آرام اضافه میکنیم و مرتب و یکنواخت هم میزنیم سپس بقیه روغن را هم قاشق قاشق اضافه میکنیم تا به غلظت مورد نظر ما برسد.

ماهی تابه را از روی حرارت بر میداریم یه کم از داغی که افتاد اما گرم باشد روی یک لایه نان ویفر میریزیم و با پالت بصورت یکنواخت و یکدست کاملا صاف پخش میکنیم.

قدم چهارم

یک لایه نون ویفر روی مواد شکلاتی قرار میدهیم و بازهم یک لایه مواد شکلاتی روی نان پخش میکنیم به این ترتیب ادامه میدهیم، لایه آخر نون ویفر باشد.

قدم آخر

کمی سطح نون روبه آرامی فشار میدهیم و یک سینی که روی نان را پوشش بدهد قرار میدهیم و یک قابلمه پرآب یا یه ظرف نسبتا سنگین داخل سینی قرار میدهیم و برای مدت زمانی حدود حداقل ۴تا۸ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. سپس با یک چاقوی تیز برش میدهیم و آماده سرو میباشد.

*نکته بعد از برش ویفر ها میتوانیم ویفرهای شکلاتی را داخل شکلات بن ماری شده فرو کرده و روی توری قرار بدهیم تا شکلات خودش را بگیرد

به این آسونی یه ویفر شکلاتی خوش مزه درست کنید
نوش جان جهانگیری

4.5/5 - (2 امتیاز)
این مقاله را به اشتراک بزارید

Enter Captcha Here : *

Reload Image