کیک بادمجان و طرز تهیه آن

کیک بادمجان

ویناکوک امروز تصمیم دارد آموزش یک غذای بسیار خوشمزه با گوشت و بادمجان را برای شما قرار دهد. این کیک بر خلاف اسمش از آرد و تخم مرغ تشکیل نشده است.

کیک بادمجان از خوراک های مدرن امروزی است که در مهمانی ها و مجالس دورهمی سرو می شود. این کیک از دو لایه تشکیل شده است و شما میتوانید لایه زیرین را بنا به سلیقه خودتان آماده کنید.

البته این نوع خوراک مثل فینگرفود سرو راحتی ندارد ولی اگر قصد دارید یک غذای مجلسی و شیک درست کنید این خوراک خوشمزه با گوشت و بادمجان بهترین انتخاب هستش.

کیک بادمجان

مواد لازم جهت تهیه این کیک

  •  بادمجان
  • گوشت چرخ کرده
  • پیاز سرخ کرده
  • رب گوجه فرنگی
  • ذرت پخته
  • (سیب زمینی نگینی سرخ شده)
  • پنیر پیتزا

طرز تهیه کیک بادمجان

بادمجان هارو ورقه ای برش میدیم وکمی نمک میزنیم وبرای حداقل دوساعت میزاریم بمونه و بعد میشوریم وبا دستمال خشک میکنیم.
بادمجان ها را با کمی روغن سرخ میکنیم داخل یه قالب میان تهی طبق عکس 2 میچینیم ،مواد داخلی (می توانید به دلخواه بریزید و
لبه های بادمجان رو می بندیم )
کیک بادمجان را داخل فر مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میپزیم .

کیک بادمجان

چنانچه فر ندارین
داخل یه قابلمه بزرگتر روی شعله پخش کن با درب بسته و مدت ۵۰دقیقه میپزیم و بعد داخل طرف سرو بر میگردانیم.

حالا کیک شما آماده است و می توانید میل کنید. نوش جان❤

برای دیدن آموزش های بیشتر در اینستاگرام می توانید ما را دنبال کنید.

4/5 - (3 امتیاز)
این مقاله را به اشتراک بزارید

Enter Captcha Here : *

Reload Image