ویناکوک امروز تصمیم دارد آموزش یک غذای بسیار خوشمزه با گوشت و بادمجان را برای شما قرار دهد. این کیک بر خلاف اسمش از آرد و تخم مرغ تشکیل نشده است.
کیک بادمجان از خوراک های مدرن امروزی است که در مهمانی ها و مجالس دورهمی سرو می شود. این کیک از دو لایه تشکیل شده است و شما میتوانید لایه زیرین را بنا به سلیقه خودتان آماده کنید.
البته این نوع خوراک مثل فینگرفود سرو راحتی ندارد ولی اگر قصد دارید یک غذای مجلسی و شیک درست کنید این خوراک خوشمزه با گوشت و بادمجان بهترین انتخاب هستش.
مواد لازم جهت تهیه این کیک
- بادمجان
- گوشت چرخ کرده
- پیاز سرخ کرده
- رب گوجه فرنگی
- ذرت پخته
- (سیب زمینی نگینی سرخ شده)
- پنیر پیتزا
طرز تهیه کیک بادمجان
بادمجان هارو ورقه ای برش میدیم وکمی نمک میزنیم وبرای حداقل دوساعت میزاریم بمونه و بعد میشوریم وبا دستمال خشک میکنیم.
بادمجان ها را با کمی روغن سرخ میکنیم داخل یه قالب میان تهی طبق عکس 2 میچینیم ،مواد داخلی (می توانید به دلخواه بریزید و
لبه های بادمجان رو می بندیم )
کیک بادمجان را داخل فر مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میپزیم .
چنانچه فر ندارین
داخل یه قابلمه بزرگتر روی شعله پخش کن با درب بسته و مدت ۵۰دقیقه میپزیم و بعد داخل طرف سرو بر میگردانیم.
حالا کیک شما آماده است و می توانید میل کنید. نوش جان❤
برای دیدن آموزش های بیشتر در اینستاگرام می توانید ما را دنبال کنید.