چای دارچین یک نوشیدنی گرم و آرام بخش است که سرشار از آنتی اکسیدان است. این یک نوشیدنی عالی است که می توانید در دوران سرماخوردگی و آنفولانزا یا هر زمان که نیاز به گرم کردن خود دارید میل کنید.
ما در این مقاله سعی داریم به یک نوشیدنی پر طرفدار و بسیار مفید را به شما عزیزان ویناکوکی معرفی کنیم.
نوشیدن چای همواره برای ما ایرانی ها جذاب و لذت بخش بوده است و این چای مثل چای زنجبیل، چای سبز و… طرفداران زیادی دارد.
چای دارچین برای چه چیزی مفید است؟
- دارچین سرشار از آنتی اکسیدان است و دارای خواص ضد التهابی قوی است.
- دارچین ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد ، زیرا سطح کلسترول را کاهش می دهد و همچنین ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند.
- این ادویه همچنین ممکن است به طور چشمگیری مقاومت به انسولین را کاهش دهد ، که در دیابت نوع 2 نقش دارد.
- ثابت شده است که دارچین با مهار آنزیم های گوارشی باعث کند شدن هضم کربوهیدرات ها ، سطح قند خون را کاهش می دهد.
- ترکیب دیگری در دارچین نشان می دهد که انسولین را تقلید می کند ، که همچنین می تواند باعث کاهش قند خون شود.
- دارچین همچنین می تواند از تجمع تاو (tau) در مغز جلوگیری کند ، که با بیماری آلزایمر مرتبط است.
- ثابت شده است که روغن دارچین در برابر عفونت های تنفسی ناشی از قارچ ها موثر است.
- اثرات ضد میکروبی آن می تواند در جلوگیری از پوسیدگی دندان نیز موثر باشد.
- در روده ها مانع از تشکیل نیتروز امین می شود و باعث تقویت سیستم ایمنی روده می شود و دوست معده است.
طرز تهیه چای دارچین
برای تهیه چای دارچین ، کافی است چوب دارچین و آب را با هم بجوشانید.
به عنوان مثال در هر 1 فنجان چای از 1 چوب دارچین استفاده شود.
درست مانند تهیه چای زنجبیل ، چای و زنجبیل را به مدت 15 دقیقه بجوشانید .
چای دارچین به تنهایی طعم کمی شیرین و تند دارد ، بنابراین اگر نخواهید مجبور نیستید چیزی به آن اضافه کنید.
با این حال ، با کمی آب لیموی تازه و کمی عسل بسیار خوشمزه می شود.
این نوشیدنی ضرر دارد؟
دارچین در کل جزء مواد بی خطر محسوب می شود ، اما تقریباً مانند همه چیز ، می توانید در مصرف آن زیاده روی کنید که باعث آسیب کبدی ، سرطان ، قند خون پایین یا مشکلات تنفسی شود.
منبع: detoxinista