طرز تهیه پیتزا مخلوط بدون فر

پیتزا یکی پرطرفدار ترین غذا های موجود در ایران است. این فست فود طمع های مختلفی دارد که ما به پیتزا مخلوط بدون فر روی آوردیم.

غذا هایی مثل فست فود ها و انواع فینگرفود ها به دلیل طمع لذیذی که دارند، محبوبیت فراوانی دارند. هرچند که ممکنه زیاد برای بدن مفید نباشند.

ما در این مطلب سعی داریم که طرز تهیه پیتزا خانگی خوشمزه و کم ضرر تری را برای شما ارئه دهیم که با خمیر پیتزا فوری تهیه کنید، تا خیالتان از بهداشتی بودن این غذای خوشمزه راحت باشد.

شما در تهیه یک پیتزا خانگی هیچ محدودیتی برای مواد اولیه ندارید و می توانید خودتان آن را با هر موادی تهیه نمایید.

مهم ترین نکنه در تهیه آن خمیر پیتزا است که ما در این آموزش کامل به آن پرداختیم.

مواد لازم خمیر پیتزا مخلوط بدون فر

  1. ارد حدودا ۲ تا ۲/۵ پیمانه
  2. ماست ۱/۴ پیمانه
  3. تخم مرغ ۱ عدد
  4. روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری پر
  5. بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  6. نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
  7. شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
  8. فلفل زردچوبه

باقی مواد مثل سوسیس، کالباس، قارچ و… به عهده شما است اما ما در ادامه به آن پرداختیم.

طرز تهیه خمیر پیتزا

  • مواد را می گزاریم هم دما شوند و سرد نباشند، آرد الک شده را با بکینگ پودر و نمک و شکر ویه کم فلفل و زردچوبه مخلوط میکنیم.
  • تخم مرغ را داخل ظرف مناسبی ریخته و کمی با چنگال میزنیم تا یکدست بشه و ماست را به تخم مرغ اضافه میکنیم و کمی میزنیم تا مخلوط‌ بشوند، سپس روغن مایع رو اضافه میکنیم.
  • فقط کمی مخلوط میکنیم، نصف ارد را اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم ، بقیه آرد را هم بتدریج اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود، چون نوع اردها فرق دارند و ممکنه آب خور بیشتر یا کمتری داشته باشن آرد رو بتدریج اضافه میکنیم. تا زمانی که خمیر جمع شود. این خمیر یه مقدار چسبناک است.
  • پس دستامون رو با روغن مایع چرب میکنیم و خمیر رو در حد یکدست شدن ورز میدیم.
پیتزا خانگی

دو نکته مهم برای این خمیر پیتزا

  • ورز دادن زیاد نمیخواد
  • نیاز به استراحت نداره

تابه مناسب که نچسب باشه انتخاب میکنیم و کامل سطح تابه روچرب میکنیم با دستای چرب شده خمیر رو داخل تابه پهن میکنیم تا یکدست باز بشه.
یک مقدار سس گوجه یا کچاب رو خمیر می مالیم و مواد رویه به دلخواه (گوشت، سوسیس، کالباس ،قارچ، فلفل دلمه ودرآخر پنیرپیتزا میریزیم)
در تابه رو میبندیم تا پیتزا مخلوط بدون فر ما آماده شود.

رو حرارت ملایم مدت ۴۰تا۵۰ دقیقه میپزیم.
میتونیم پنیر پیتزا رو نگه داریم تا ۱۰ دقیقه آخر پخت پنیر رو اضافه کنیم و یه مقدار آویشن میپاشیم و دوباره بزاریم رو حرارت تا پنیر آب بشه.

برای دیدن نمونه کار ها و آموزش های دیگر پیج ما در اینستاگرام را دنبال کنید.

4.7/5 - (4 امتیاز)
این مقاله را به اشتراک بزارید
  1. حسین زاده 23 آگوست 2021

    این پیتزا رو تو فر ام میشه درست کرد؟

    پاسخ
    • vinaadmin 23 آگوست 2021

      بله داخل فر هم میشه. حتما باید داخل فر یک ظرف آب داغ بگذارید.

      پاسخ

Enter Captcha Here : *

Reload Image