طرز تهیه کیک اسفناج قدم به قدم

کیک اسفناج

کیک اسفناج یکی از کیک های بسیار خوشرنگ و خوشمزه است و همانطور که از اسمش مشخص است از پوره اسفناج تهیه می شود.

شاید با شنیدن اسم اسفناج به فکر یک کیک بسیار بد مزه و یا کیک اسفناج رژیمی که طمع و بوی اسفناج را دارد بیوفتید اما باید بگم که اینطور نیست.

نکته جالب اینه که رنگ سبز این کیک اسفناج ساده کاملا طبیعی است و از رنگ خوراکی استفاده نشده.

این کیک ساده را می توان به عنوان یک کیک خونگی شیک در انواع مراسمات و مهمانی ها سرو کرد. کسانی که فر ندارند می توانند طرز تهیه کیک بدون فر را مطالعه کنند.

ما در ویناکوک آموزش کیک و شیرینی را به صورت های مختلفی به شما می گوییم پس با ما همراه باشید.

مواد لازم کیک اسفناج

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شكر 1پيمانه
  • وانيل1/4 قاشق چایی خوری
  • نمك 1/4 قاشق چایی خوری
  • روغن مايع 1پيمانه
  • پوره اسفناج 1پيمانه
  • آب ليمو ترش تازه 1 قاشق سوپ خوری
  • رنده پوست ليمو 1 قاشق مربا خوری
  • بيكينگ پودر 2 قاشق مربا خوری
  • آرد 2 پيمانه
کیک اسفناج ساده

دستور پخت کیک اسفناج

ابتدا تخم مرغ ها و شكر و نمك و وانيل را با همزن بزنيد تا پوك و كشدار شود. روغن را اضافه نماييد آب ليمو و رنده پوست ليمو و پوره ي اسفناج را اضافه كنيد.🍵
سپس آرد و بيكينگ پودر(BP) را با بقيه مواد مخلوط كنيد.
داخل قالب 20*20 كه قبلا چرب و آرد پاشي شده ريخته و در فر از قبل گرم شده بمدت 45 دقيقه بپزيد.
✅براي تهيه پوره نيم كيلو اسفناج (فقط برگهای اسفناج را ساقه را در کیک استفاده نمیکنیم) را خرد و كمى بخار پز كنيد آب آنرا گرفته و ميكس كنيد.

برای اینکه پف کیک شما نخوابه پیشنهاد می شود علت خوابیدن پف کیک (اسفنج) را مطالعه کنید.

امید وارم از خوردن آن لذت ببرید . نوش جان

نویسنده: ویدا جهانگیری

5/5 - (1 امتیاز)
این مقاله را به اشتراک بزارید

Enter Captcha Here : *

Reload Image