کیک اسفناج یکی از کیک های بسیار خوشرنگ و خوشمزه است و همانطور که از اسمش مشخص است از پوره اسفناج تهیه می شود.
شاید با شنیدن اسم اسفناج به فکر یک کیک بسیار بد مزه و یا کیک اسفناج رژیمی که طمع و بوی اسفناج را دارد بیوفتید اما باید بگم که اینطور نیست.
نکته جالب اینه که رنگ سبز این کیک اسفناج ساده کاملا طبیعی است و از رنگ خوراکی استفاده نشده.
این کیک ساده را می توان به عنوان یک کیک خونگی شیک در انواع مراسمات و مهمانی ها سرو کرد. کسانی که فر ندارند می توانند طرز تهیه کیک بدون فر را مطالعه کنند.
ما در ویناکوک آموزش کیک و شیرینی را به صورت های مختلفی به شما می گوییم پس با ما همراه باشید.
مواد لازم کیک اسفناج
- تخم مرغ 3 عدد
- شكر 1پيمانه
- وانيل1/4 قاشق چایی خوری
- نمك 1/4 قاشق چایی خوری
- روغن مايع 1پيمانه
- پوره اسفناج 1پيمانه
- آب ليمو ترش تازه 1 قاشق سوپ خوری
- رنده پوست ليمو 1 قاشق مربا خوری
- بيكينگ پودر 2 قاشق مربا خوری
- آرد 2 پيمانه
دستور پخت کیک اسفناج
ابتدا تخم مرغ ها و شكر و نمك و وانيل را با همزن بزنيد تا پوك و كشدار شود. روغن را اضافه نماييد آب ليمو و رنده پوست ليمو و پوره ي اسفناج را اضافه كنيد.🍵
سپس آرد و بيكينگ پودر(BP) را با بقيه مواد مخلوط كنيد.
داخل قالب 20*20 كه قبلا چرب و آرد پاشي شده ريخته و در فر از قبل گرم شده بمدت 45 دقيقه بپزيد.
✅براي تهيه پوره نيم كيلو اسفناج (فقط برگهای اسفناج را ساقه را در کیک استفاده نمیکنیم) را خرد و كمى بخار پز كنيد آب آنرا گرفته و ميكس كنيد.
برای اینکه پف کیک شما نخوابه پیشنهاد می شود علت خوابیدن پف کیک (اسفنج) را مطالعه کنید.
امید وارم از خوردن آن لذت ببرید . نوش جان
نویسنده: ویدا جهانگیری