طرز تهیه شکلات با پودر کاکائو

تهیه شکلات

یکی از راه هایی که برای تهیه شکلات تخته ای استفاده می شود، استفاده از پودر کاکائو است. تیم وینا کوک در این پست به طرز تهیه شکلات با پودر کاکائو بدون شیر پرداخته است.

انواع شکلات

از دانه های کاکائو برای درست کردن انواع شکلات استفاده میشود و درصد استفاده از مایع کاکائو در شکلات مشخص کننده ی میزان تیرگی شکلات است. از انواع آن:

  1. شکلات تلخ و شیرین و نیمه شیرین: شکلات تیره ای است که حدود ۳۵درصد مایع کاکائو دارد.
  2. شکلات شیری: با اضافه کردن پودر شیر به شکلات بدست می آید و حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد مایع کاکائو دارد.
  3. شکلات سفید: حاوی کره کاکائو است وبا افزودنی های لبنی و شیرین درست میشود و اصلا مایع کاکائو ندارد.

تفاوت پودر کاکائو با شکلات تخته ای

هنگام خارج شدن کره کاکائو از دانه های آن هر چیزی که به صورت مواد خشک باقی میماند تبدیل به پودر کاکائو میشود.

شکلات تخته ای حاوی کاکائو جامد و کره کاکائو به همراه شکر و نوعی امولسیفایر مانند لسیتین است که باعث می شود مواد موجود در شکلات کنار هم قرار بگیرند.

شکلات ۵۰ درصد کره کاکائو دارد

پودر کاکائو حاوی مواد جامد کاکائو است فقط ۱۰ تا ۱۵ درصد کره کاکائو دارد(هرچه کره کاکائو بیشتری داشته باشد کیفیتش بهتر است)

پودر کاکائو
پودر کاکائو یک نوع محصول شکلاتی بدون شکر است که طعم مخصوص و اصیل شکلات را به دسر و شیرینی و نوشیدنی ها اضافه می کند

طرز تهیه شکلات

مواد لازم

  • پودر کاکائو نیم پیمانه
  • پودر قند ۱ پیمانه
  • کره تیم پیمانه
  • گردو یا فندق میزان لازم

طرز تهیه شکلات تخته ای

پودر قند رو داخل یک ظرف بن ماری میکنیم (ظرف پودر قند رو روی بخار کتری میزاریم) تا پودر قند آب شود.

در ظرف دیگری کره را آب میکنیم کاکائو را به کره اضافه و خوب مخلوط میکنیم بعد ترکیب کره و کاکائو را به پودر قند اضافه میکنیم و
مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی بخار میزاریم تا کامل یکدست شوند.

قالب مخصوص شکلات رو چرب میکنیم مواد تهیه شکلات رو داخل قالب میریزیم و داخل یخچال قرار میدیم.

میتونیم شکلات رو با گردو یا فندق خرد شده و بو داده مخلوط کنیم.

نویسنده این مطلب: ویدا جهانگیری

5/5 - (1 امتیاز)
این مقاله را به اشتراک بزارید

Enter Captcha Here : *

Reload Image