کوکی شکری ساده (شوگر کوکی)

کوکی شکری

کوکی شکری یا شوگر کوکی یکی از بیسکویت های ترد و خوشمره است که مناسب عصرانه و سرو با چای و قهوه است.

این کوکی ترد دستور پخت ساده ای دارد و ما در این مطلب به آن پرداختیم. این کوکی با هر کاتری و یا هر نوع قالبی می توانید به آن شکل دهید.

آن ها به دلیل سبک بودنشان طرفدار هی زیادی دارند. بهترین مکمل آن چای است و شما می توانید از نوشیدن چای به همراه کوکی شکری لذت ببرید.

مواد لازم کوکی شکری🥣

  • آرد ۱۲۰ گرم
  • نمک ۱/۸ قاشق چایی خوری
  • کره ۱/۲ لیوان (۱۱۰ گرم)
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شکر ۱۵۰ گرم (۳/۴ لیوان)
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایی خوری
  • بکینگ‌ پودر ۱/۲ قاشق چایی خوری
مواد لازم کوکی شکری

طرز تهیه کوکی شکری🍪

  1. کره و شکر (شکر ریز باشه حتما) را باهم حسابی میزنیم. تا پوک بشه و پف کند.
  2. تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم، میزنیم تا کامل مخلوط بشه و یکدست بشه.
  3. آرد و نمک bpرو یک بار الک میکنیم نصف آرد رو میریزیم مخلوط میکنیم، با لیسک بقیه آرد هم کم کم اضافه میکنیم تا یه کم جمع بشه (اگر آرد کم بود به آن اضافه می کنیم) . فقط با نوک انگشت مخلوط میکنیم تا خمیر یکدست بشه و به دست نچسبد و سفت نشود.
ترکیب کردن مواد با هم


یک ساعت بزارین یخچال تا خمیر خنک شود. بین دو تا نایلون یا دو لایه کیسه فریزز خمیر را به قطر سه میل باز کنید.

مواد کوکی داخل کیسه


سپس کاتر بزنید بعد خیلی آروم داخل سینی بچینید، دوباره ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بزارید داخل یخچال (همراه با سینی فر)
فر را ده دقیقه قبل روشن کنید تا گرم بشود.
دمای فر ۱۸۰ درجه و مدت ۵ تا 7 دقیقه بزارید بپزد. چک کنین یه کم کناره های کوکی طلایی بشه کافی است.

آماده برای فر

نکته: خمیر هر چی خنک باشه بهتر و راحت شکل میگیره و اگر گرم بشه روغن پس میده و اینکه حتما شکر ریز باشه اگر درشت بود با بلندر یک یا دو پالس بزنید تا ریز شود.
و حالا کوکی شکری شما آماده است. نوش جان جهانگیری❤🍪

امتیاز دهید
این مقاله را به اشتراک بزارید

Enter Captcha Here : *

Reload Image