طرز تهیه توپک مرغ پنیری (chicken cheese balls)

توپک مرغ پنیری

توپک مرغ (chicken balls)یکی از فینگرفود های محبوب و ساده است، که طمع بسیار خوشمزه و سرو راحتی دارد و مناسب انواع مهمانی ها، دورهمی ها، مجالس عروسی و نامزدی، تولد ها و … می باشد.

از نکات مثبت این فینگر آن است که هزینه مواد اولیه کمی دارد و با حجم مرغ کم می توانید تعداد توپک های زیادی تهیه کنید.

این فینگر علاوه بر پخت راحت، طمع بسیار دلنشینی دارد و کسانی که علاقه به مرغ سوخاری دارند قطعا از این توپک استقبال می کنند. اگر تعداد زیادی توپک تهیه کردید می توانید با استفاده از خلال دندان آن را تزیین کنید.

شما این پیش غذا را به ساده ترین شکل ممکن در سایت ویناکوک یاد می گیرید، امیدواریم دوست داشته باشید.

مواد اولیه توپک مرغ پنیری

  1. سینه مرغ پخته شده ۱ عدد
  2. سیب زمینی پخته شده ۲ عدد
  3. پیاز ۱ عدد
  4. سیر ۲ یا ۳ حبه (سلیقه ای است)
  5. جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری
  6. تخم مرغ ۱ عدد
  7. آرد سفید ۱ قاشق سوپ خوری
  8. نمک ، فلفل ، پاپریکا🌶 مقدار لازم
  9. پنیر چدار برای وسط توپک🧀

برای سوخاری کردن روی توپک مرغ

  1. آرد
  2. تخم مرغ
  3. پودر سوخاری🍢🍱🥘
فینگرفود(توپک مرغ)

طرز تهیه توپک

  • پیاز رو ریز رنده میکنیم آبش رو میگیریم مرغ و سیب زمینی رو با میکسر خوب له میکنیم.
  • سیر له شده و جعفری هم به مواد اضافه کرده و ادویه ها رو هم به اندازه لازم اضافه میکنیم.
  • آرد رو هم با مواد مخلوط میکنیم و سپس تخم مرغ رو تو یه ظرف کمی مخلوط میکنیم کم کم اضافه میکنیم تا جایی که یکدست بشه😊
  • مواد را به اندازه یک گردو بر می داریم و تو دست کمی پهن میکنیم ، وسطش یه تکه (۱سانتی )پنیر میزاریم ، میبندیم و گرد میکنیم.
  • یک ساعت میزاریم یخچال و بعد اول در آرد بعد تخم مرغ و سپس پودر سوخاری میغلطونیم و تویک قابلمه کوچیک در روغن
  • غوطه ور با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا مغز پخت بشه.

نوش جان جهانگیری🤗

5/5 - (2 امتیاز)
این مقاله را به اشتراک بزارید

Enter Captcha Here : *

Reload Image