دلیل محبوبیت شیرینی ماکارون

ماکارون

ماکارون یکی از شیرینی های گران قیمت فرانسوی که بسیار پرطرفدار است که به دلیل ظاهر جذاب و طعم خاصش امروزه در بسیاری از کشورها محبوبیت فراوانی دارد.

شیرینی های بیسکوییتی کوچک رنگی ای که در تزیین بسیاری از کیک ها و … استفاده میشود. علاوه بر آن گزینه مناسبی برای انواع  میان وعده ها و دسرها می باشد.

 ماکارون چیست؟(macaron)

ماکارون  نوعی شیرینی فرانسوی است که بسیار پرطرفدار در بسیاری از کشورهاست. این شیرینی گرد ، کوچک و خوشمزه  درحال حاضر پادشاه فعلی شیرینی های فرانسوی است.

ماکارون از  آرد بادام و سفیده تخم مرغ تهیه می شود که به صورت پفکی درآمده و یک کوکی با سطح صاف با مرکز توخالی و ایجاد می کند.

میان این کوکی های بادامی را میتوان به شکل کلوچه های ساندویچی پر از گاناش ، مربا یا خامه درآمده و سرد می شوند و  یک شیرینی مرطوب و لذیذ تهیه می شود.

عکس ماکارون
نمونه عکس ماکارون

تاریخچه ماکارون

ماکارون که یکی از نمادهای شیرینی پزی فرانسوی محسوب می شود برای اولین بار قرن 16 در اروپا درست شد که  شیرینی ساده ای بود که از سفیده تخمه مرغ، شکر و بادام تهیه می شد و روی آن ترد وداخل آن نرم بود.

اگر چه بسیاری معتقدند ماکارون شیرینی فرانسوی است و اصلا این شیرینی به نام ماکارون فرانسوی شناخته می شود اما واقعیت آن است که این شیرینی ، مانند کروسان ها برای اولین بار از ایتالیا به فرانسه آورده شد.

در واقع نوعی شیرینی ایتالیایی است که سال ها بعد در فرانسه، از نارگیل به عنوان جایگزینی برای بادام استفاده کردند.

نوع دیگری از ماکارون که تنها از نظر مواد اولیه باهم فرق دارند بوجود آمد که نام آن macaroon شد

ماکارون و لایه های میانی آن از چه موادی تشکیل شده اند؟

ماکارون از دو جزء تشکیل شده است: دو بیسکوییت ماکارون و یک لایه میانی.

  • بیسکوییت ها از مخلوط سفیده تخم مرغ ، آرد بادام آسیاب شده و شکر تهیه می شوند.
  • لایه میانی این شیرینی می تواند با شکلات سفید، خامه و یا مربا پر شود.
  • رنگ غذا یا پودر برای ایجاد رنگ ها و طعم های مختلف استفاده می شود.

این بیسکویت کوچک به طور متوسط 3 تا 5 سانتی متر قطر دارد.

همانطور که در بالا گفته شد انواع مختلفی از پرکننده های ماکارون مانند شکلات ، مربا ، پنیر خامه ای ، ژله و میوه های واقعی وجود دارد که بسته به سلیفه و نوع آن ها میتواند استفاده شود. 

ماکارون به دلیل مواد گران قیمت و زمان و تخصص لازم در تهیه آن ، گرانتر از شیرینی های دیگر است.

دلیل محبوبیت آن؟

 مهمترین دلیل محبوبیت این شیرینی تنوع دستور العمل های آن است.

آنها را میتوان در رنگ های مختلف تهیه کرد .همچنین مواد لایه داخلی آن هم می تواند طعم های مختلفی داشته باشد که این رنگ بندی و تنوع طعم باعث جذابیت ظاهری آن (حتی بیشتر از کاپ کیک ها) هم شده است.

برای تنوع در رنگ های شیرینی ماکارون از رنگ های خوراکی یا رنگ های گیاهی استفاده می کنند.  

جذابیت و محبوبیت این شیرینی به قدری است که حتی می تواند انتخاب مناسبی به عنوان  هدیه برای کسانی که دوستشان دارید باشد. همچنین عکس ماکارون بسیار جذاب است.

امیدوارم این مطلب برای شما مفید باشد

نویسنده: تیم ویناکوک

برای دیدن عکس های با کیفیت کلیک کنید.

امتیاز دهید
این مقاله را به اشتراک بزارید

Enter Captcha Here : *

Reload Image