طرز تهیه کیک هویج و گردو🥕 (کیک کافی شاپ)

طرز تهیه کیک هویج

کیک هویج یکی از پرطرفدارترین کیک های کافی شاپ است که بافت نرم و ساده ای دارد. این کیک با هویج پخته شده و گردو و آرد تهیه می شود که خواص غذایی بالایی دارند.

کیک های سالم بسیار محبوب اند و ما در وینا کوک سعی داریم به آن ها بپردازیم. و طرز تهیه کیک هویج یکی از آن ها است.

این کیک مناسب برای مهمانی ها دورهمی های دوستانه و عصرانه است.

با این کیک می توان نوشیدنی های گرم مثل انواع چای(چای دارچین)، قهوه و نسکافه و… سرو کرد تا خوردن آن لذت بخش تر شود.

مواد لازم کیک

  1. آرد ۲۵۰ گرم
  2. تخم مرغ ۵عدد
  3. هویج پخته رنده شده ۲پیمانه
  4. دارچین ۱ قاشق چایخوری
  5. ماست ۳ قاشق سوپخوری
  6. روغن مایع ۱ پیمانه
  7. شکر ۲۵۰ گرم
  8. بکینگ پودر ۱ و۱/۲ قاشق چایخوری
  9. گردو ۱ پیمانه

طرز تهیه کیک هویج

  • ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم زرده تخم مرغ رو با شکر بهم میزنیم ( بادور متوسط ) تا پوک بشود.
  • آرد را الک میکنیم و سفیده تخم مرغ را جدا میزنیم تا سفت شود.
  • هویج رو بخار پز میکنیم تا بدون آب باشه و رنده میکنیم.
  • به زرده اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
  • گردو را هم اضافه و کمی مخلوط میکنیم.
  • روغن مایع راهم میریزم ولی خیلی هم نمیزنیم.
  • ماست وbp و دارچین باهم مخلوط تا پف کند. ماست را به مواد قبل اضافه و مخلوط می کنیم.
  • آرد را هم کم کم اضافه میکنیم.
  • همه مواد یکدست بشه ۱ قالب ۲۵ سانتی رو چرب میکنیم و کاغذ میندازیم.
  • در فر ۱۷۵ درجه از قبل روشن شده
  • بمدت زمان ۳۰ تا 40 دقیقه میپزیم
تزیین کیک هویج

تزیین کیک هویج

این کیک را می توان با روش های مختلفی تزیین کرد وآن را سرو کرد. برای تزیین این کیک می توان با کرمفیل وانیلی و کمی رنگ نارنجی ژله ای تزیین کرد و می توانید با فوندانت نارنجی هویج درست کنید.

امیدوارم دوست داشته باشید. جهانگیری❤

5/5 - (1 امتیاز)
این مقاله را به اشتراک بزارید

Enter Captcha Here : *

Reload Image